Nieuws Oost-Vlaanderen Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen – kandidaat 1: Jo Van Den Wijngaerde

Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen – kandidaat 1: Jo Van Den Wijngaerde

Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen – kandidaat 1: Jo Van Den Wijngaerde

SINT-LIEVENS-HOUTEM – Op 13 november wordt de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017 bekendgemaakt. Tot en met 1 november kan u uw stem nog uitbrengen. Naar aanleiding daarvan neemt Made in Oost-Vlaanderen deze week alle genomineerden onder de loep. Jo Van Den Wijngaerde, Voka ambassadeur regio Aalst, bijt de spits af.

Jo Van Den Wijngaerde is zaakvoerder van Soundfield en wordt bijgestaan door coo Patrick De Leeuw. Het bedrijf uit Sint-Lievens-Houtem werd opgericht in 1998. “Halfweg de jaren 80 waren we twee jonge dj’s met elk een eigen discobar. De ene had iets meer materiaal, terwijl de andere over gelimiteerde transportmogelijkheden beschikte”, zegt Jo Van Den Wijngaerde. “Al snel hadden we elkaar gevonden en in 1998 mondde dat uit in Soundfield.”

Sindsdien specialiseert het bedrijf zich in professionele klank- en lichttechnieken voor events. “Vanaf 2002 zijn we echt beginnen ondernemen. Intussen hebben we Soundfield laten uitgroeien van een eenmansdiscobar tot een kleine kmo, terwijl onze transportmogelijkheden geëvolueerd zijn naar een heuse vloot van trailers, vrachtwagens en bestelwagens.”

Passie

Jo Van Den Wijngaerde is dagen en nachten bezig geweest aan de grote naam die Soundfield vandaag heeft. “Maar onze job kan je nergens leren. Je moet er echt van bezeten zijn.Onze passie, gedrevenheid en jeugdig enthousiasme waar we ooit als tiener mee begonnen, vinden we vandaag ook terug bij onze tien vaste medewerkers en een dertigtal freelancers. Het is mooi dat we dat aan hen hebben kunnen overbrengen”, aldus de genomineerde voor de titel van Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017.

Volgend jaar viert Soundfield zijn 20ste verjaardag. “Dan zetten we meteen ook een nieuwe stap door te verhuizen naar een groter, nieuwer en moderner pand. Zo zijn we klaar voor de volgende twee decennia.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.