Nieuws Oost-Vlaanderen Voormalige schoenenwinkel Bultino ruimt plaats voor vastgoedkantoor

Voormalige schoenenwinkel Bultino ruimt plaats voor vastgoedkantoor

Foto RR

Voormalige schoenenwinkel Bultino ruimt plaats voor vastgoedkantoor

DENDERMONDE – Na Sint-Niklaas en Buggenhout opent vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed een derde Oost-Vlaamse vestiging. Die komt op de Mechelsesteeenweg in Dendermonde, waar tot voor kort schoenenwinkel Bultino gevestigd was.

Vorig jaar opende de vastgoedmakelaar een eerste Oost-Vlaams kantoor in Sint-Niklaas. In oktober nam het Bessems Vastgoed over in Buggenhout. Enkele kilometers verder opent het nu een derde vestiging in de provincie.

LEES OOK. Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot in Buggenhout over

In het pand in Dendermonde was tot voor kort schoenenwinkel Bultino gevestigd. De eigenaars beslisten eind vorig jaar om hun winkel enkel nog online verder te zetten, waardoor de zaak leeg kwam te staan.

10 medewerkers

“We merken dat er op de Oost-Vlaamse markt nog heel wat groeipotentieel is. De vestiging in Dendermonde zal zeker niet de laatste zijn die we in de regio openen”, vertelt Johan Heylen.

Heylen Vastgoed telt nu 21 kantoren, vooral in de provincie Antwerpen. In het nieuwe kantoor in Dendermonde gaan tien voltijdse medewerkers aan de slag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.