Nieuws Oost-Vlaanderen VT-Invest group helpt Daikin via shirtsponsoring Club Brugge

VT-Invest group helpt Daikin via shirtsponsoring Club Brugge

VT-Invest group helpt Daikin via shirtsponsoring Club Brugge

AALTER – Op de 23ste speeldag in de Jupiler Pro League nam Club Brugge het op tegen Oostende met de naam en het logo van VT-Invest group op de spelerstruitjes. De familiale holdingvennootschap uit Aalter wilde op die manier Daikin, hoofdsponsor van de Brugse voetbalclub, een hart onder de riem steken.

In augustus 2017 begon orkaan Harvey aan zijn doortocht in Texas. De schade en impact bracht vele slachtoffers met zich mee, waaronder ook de Amerikaanse vestiging van Daikin. Om hen er opnieuw bovenop te helpen, lanceerde Daikin Europe de solidariteitsactie door onder andere het hoofdsponsorschap bij Club Brugge voor één keer aan de hoogste bieder te schenken.

VT-Invest group schoot meteen in actie voor Hope for Houston. “Met onze steun aan dit mooi initiatief betuigen wij ons medeleven en solidariteit met alle slachtoffers en hun naasten van de catastrofale overstromingen veroorzaakt door orkaan Harvey te Houston”, zegt Dirk Van Tornhaut, ceo van VT-Invest group. “Wij waren dan ook meteen bereid om dit mee te ondersteunen.”

Solidariteit

In plaats van het vertrouwde Daikin-logo, speelden de Brugse spelers eenmalig met de naam en het logo van VT-Invest. “We zijn VT-Invest enorm dankbaar voor het mooie bod dat ze hebben uitgebracht en de solidariteit die ze daarmee betuigen aan onze Daikin-collega’s uit Texas”, vertelt Roderik Desiere, managing director van Daikin Belgium. “Uiteraard zijn we verheugd dat ook Club Brugge onze solidariteitsactie heeft willen ondersteunen. Dit is opnieuw een bevestiging dat we dezelfde kernwaarden hoog in het vaandel dragen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.