Nieuws Oost-Vlaanderen VT-Invest neemt negende bouwbedrijf over

VT-Invest neemt negende bouwbedrijf over

VT-Invest neemt negende bouwbedrijf over

AALTER – VT-Invest group heeft alle aandelen van Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts uit Lille overgenomen. De holdingvennootschap uit Aalter controleert nu negen bedrijven.

Gustaaf Cuylaerts is al veertig jaar actief in de bouwsector. Het familiebedrijf uit Lille realiseert industriële complexen, kantoren, hallen, loodsen, magazijnen, toonzalen en garages.

“Door de verkoop hebben de familiale aandeelhouders de toekomst van het bedrijf veiliggesteld. Niet alleen het management, maar ook de 31 bedienden en arbeiders blijven aan boord”, Dirk Van Tornhaut, bestuurder van VT-Invest group.

Ook actief in Antwerpen

VT-Invest group, bestuurd door Rita Van Tornhaut, Dirk Van Tornhaut en Luc Jacxsens, verwerft participaties, voert managementsopdrachten en verleent diensten en advies aan ondernemingen actief in de bouwsector. Tweeëneenhalf jaar na de overname van het Aalterse industriebouwbedrijf Van de Walle, mengt VT-invest group zich nu ook voor het eerst in de provincie Antwerpen in de debatten.

De familiale holdingvennootschap telt nu in totaal negen bouwgerelateerde bedrijven. Het gaat om Van Tornhaut en Van de Walle uit Aalter, Cobatim uit Komen, V-Systems uit Nevele, Movatrans en Monseré uit Ingelmunster, Movarec uit Veurne, Stabil uit Meulebeke en nu ook het Lilse Gustaaf Cuylaerts. Samen realiseren ze een omzet van 113 miljoen euro en bieden ze werk aan 254 arbeiders en bedienden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.