Nieuws Oost-Vlaanderen Wase producenten stellen zich voor tijdens Smaakmarkt

Wase producenten stellen zich voor tijdens Smaakmarkt

Wase producenten stellen zich voor tijdens Smaakmarkt

SINT-GILLIS-WAAS – Na een jaartje pauze organiseert de coöperatie Smaak van Waas op zondag 24 oktober opnieuw een Smaakmarkt. Smaak van Waas is een samenwerking tussen lokale ondernemers uit het Waasland die elk op hun beurt de échte smaak van het Waasland presenteren. Van 13u tot 18u stellen de producenten bij IJshoeve De Boey zichzelf en hun producten voor aan het publiek.

Iedere standhouder laat je ter plekke proeven, uiteraard kan je ook producten mee naar huis nemen. Middenin de standen is een groot terras opgesteld waar ieder gezellig kan verpozen met een streekbiertje, of met een andere lekkernij, in de hand. De Smaakmarkt is tevens de ideale gelegenheid om kennis te maken met de verschillende eindejaarspakketten dat Smaak van Waas in de aanbieding heeft.

Smaak van Waas cvba brengt dus het verhaal van samenwerkende hoeve- en streekproducenten uit het Waasland, zonder dat daarbij de eigenheid van de verschillende bedrijven verloren gaat. Iedere producent is verbonden met de streek en (g)(h)eeft ook veel goesting om elk seizoen steeds weer de beste producten voor te schotelen. Smaak van Waas maakt het verschil door haar passie voor de bewoners van het Waasland, voor de omgeving en voor de producenten zelf.

In totaal maken nu 16 producenten deel uit van Smaak van Waas. Dit aantal kan en mag blijven groeien, op voorwaarde dat het een verrijking is voor het huidige aanbod. Geïnteresseerde producenten kunnen zich melden via info@smaakvanwaas.be.

De smaakmarkt gaat overdekt door op zondag 24 oktober van 13u tot 18u bij IJshoeve De Boey (Groenendijk 11, Sint-Gillis-Waas).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.