Nieuws Oost-Vlaanderen Wie blinkt uit op Gentrepreneur Awards?

Wie blinkt uit op Gentrepreneur Awards?

Wie blinkt uit op Gentrepreneur Awards?

GENT – Op 2 mei wordt jong ondernemend Gent in de bloemetjes gezet tijdens de Gentrepreneur Awards. Vijf genomineerden strijden om de titel van Student-Ondernemer 2018. In de categorieën van Machtige Maker, Duurzame Duizendpoot, Geduchte Groeier en Inspirerend Initiatief zijn er telkens drie kanshebbers.

De belangrijkste award is die van Student-Ondernemer 2018 die 1.000 euro oplevert. Het publiek bepaalt wie de eindwinnaar wordt.

Naast Jorgo Struyve, die zijn weg met Boogo al heeft gevonden naar Made in Oost-Vlaanderen, maakt ook Rosine Uwayezu van Iconics kans op die titel. Het jonge bedrijf selecteert de beste schoenen, handtassen en accessoires van exclusieve merken zoals Chanel, Louboutin en Louis Vuitton.

Ook Ruben Meul van Plann3r is genomineerd. Zijn software vergemakkelijkt het maken van nieuwe afspraken door het beste moment te berekenen op basis van bestaande afspraken, reistijd en persoonlijke voorkeuren. Eva Degraeuwe van Evapp komt eveneens in aanmerking. Zij ontwikkelde een smartphone-applicatie, die bij een hartstilstand medisch geschoolde vrijwilligers in de omgeving mobiliseert om de tijd tot de aankomst van de urgentiedienst te overbruggen en zo een snellere interventie te bekomen.

Reach For More van Dario De Braeckeleer tot slot is een jonge en dynamische groep freelancers in de evenementensector die voor elk project de juiste mensen weet in te zetten.

Vijf winnaars op één avond

Dit jaar zijn er ook vier andere awards te winnen, die worden toegereikt door een jury. In de categorie van Duurzame Duizendpoot maken de ondernemers achter Viaviande, Handy Kid/t en Tuinjan kans. Voor de titel van Machtige Maker strijden de zaakvoerders van Wakati, Planet B en Puma Press. De ondernemers achter Digital Leader, My Add-On en Co&Oil zijn dan weer genomineerd voor Geduchte Groeier en bij Inspirerend Initiatief gaat het om SportUp, Minus One en Reagent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.