Nieuws Oost-Vlaanderen Wie wordt Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar?

Wie wordt Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar?

Wie wordt Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar?

OOST-VLAANDEREN – Sander Mollet van SMO uit Eeklo, Willem Dumon van het Gentse Fleetmaster en Steven Vernackt van Buro Modern zijn genomineerd voor de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer. De winnaar wordt op 8 maart bekendgemaakt in de Odisee Technologiecampus in Gent.

Elk jaar geeft JCI, de organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen. Het gaat dan om iemand die de waarden van JCI, namelijk individu, internationalisme, gemeenschap en business, hoog in het vaandel draagt.

“We willen de gedreven ondernemers  in de schijnwerpers zetten, die er dagelijks invliegen en zo zorgen voor tewerkstelling en welvaart”, aldus commissievoorzitter Doreen Schouterden. “Met deze award zoomen we in op de ondernemer zelf, zijn manier van leiding geven, kansen nemen en creëren, hoe zij jonge mensen kunnen inspireren tot ondernemen, enzoverder.”

Drie genomineerden

Sander Mollet van SMO is de eerste kanshebber op de award. Hij richtte in 2002 SMO op dat maatwerk levert in machinebouw, automatisatie, engineering en constructiewerken.

Eén van zijn tegenstanders is Willem Dumon, medeoprichter en ceo van FleetMaster. Het bedrijf, opgestart in 2012, ontwikkelde een platform in de cloud met geïntegreerde beheersmodules voor fleet owners. De focus ligt daarbij op verhuur-, lease- en wagendeelbedrijven.

De derde en laatste genomineerde is Steven Vernackt die in 2004 Buro Modern overnam. De onderneming helpt kantoorruimtes optimaal in te richten en te benutten. Dat gebeurt van ontwerp tot uitvoering en aankleding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.