Nieuws Oost-Vlaanderen Wijs gaat partnership aan met videospecialist StoryMe

Wijs gaat partnership aan met videospecialist StoryMe

Wijs gaat partnership aan met videospecialist StoryMe

aaeaaqaaaaaaaakwaaaajdg1nmyxnzjhlwzhyzktndqxyi04yzawlthkmtgxotzhmwmwygIn 2019 zal 80% van alle particulier internetverkeer uit video bestaan, zo vertelt een studie van Cisco. Het Gentse digital agency Wijs van Bart De Waele wil mee die digitale verschuiving naar videocommunicatie vorm geven, en gaat nu een partnership aan met StoryMe, expert in online video marketing.

StoryMe pionierde een aantal jaar geleden met 1-minute animatievideo’s, en groeide  intussen door tot expert in online videostrategie en -productie. Ook deze Gentse startup, ie in 2013 werd opgericht door Lorenzo Bown en inmiddels een vijftigtal meewerkes heeft in de vestigingen in Gent, het Verenigd Koninkrijk en Bulgarije, merkt op dat onlinevideo alleen maar aan belang blijft winnen.

“Alleen al als je je Facebook-feed vergelijkt met 2 jaar geleden, zie je het al”, legt Harold Roegiers (fotot) van StoryMe uit. “Toen: tekst en foto, nu: voornamelijk filmpjes. We geloven dat video op alsmaar meer vlakken online de belangrijkste contentvorm gaat worden. Volgens ons duurt het niet lang meer of een simpele FAQ op een website wordt vervangen door video’s. Als die trend zich doorzet, moet je snel en efficiënt kunnen creëren en produceren binnen de juiste onlinestrategie. En daar vinden beide bedrijven elkaar.”

StoryMe is trouwens allerminst een onbekende voor Wijs. Beide partijen werkten al samen voor een aantal projecten. “Dat we nu ook echt een partnership aangaan, betekent dat we alle video-expertise dichtbij hebben”, vertelt Bart De Waele. “We zien bij Wijs heel duidelijk een verschuiving van digitale communicatie richting videocommunicatie. Daar willen we meteen in mee zijn.”

StoryMe kan dan weer rekenen op de kennis van Wijs voor advies op vlak van digitale communicatie. Het partnership staat op die manier garant voor een uniek aanbod van diepgaande expertise voor de klanten van beide bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.