Nieuws Oost-Vlaanderen Willem Dumon is Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Willem Dumon is Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Willem Dumon is Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

GENT – 120 aanwezigen zagen in HoGent Willem Dumon van het Gentse FleetMaster uit handen van gedeputeerde Jozef Dauwe de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2018 ontvangen.

Willem Dumon, Sander Mollet (SMO) en Steven Vernackt (Buro Modern) waren de drie genomineerden voor de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2018. Die prijs geeft elk jaar een erkenning aan een ondernemer die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, zijnde individu, internationalisme, gemeenschap en business. Het is de persoon, de zaakvoerder of eigenaar die genomineerd wordt, niet het bedrijf zelf.

Uiteindelijk werd Willem Dumon, medeoprichter en ceo van het Gentse FleetMaster, uitgeroepen tot Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van 2018. Hij ontwikkelde met FleetMaster, opgestart in 2012, een platform in de cloud met geïntegreerde beheersmodules voor fleet owners. De focus ligt daarbij op verhuur-, lease- en wagendeelbedrijven.

Commissievoorzitter Doreen Schouterden: “Dankzij de vele kennisinstellingen is Oost-Vlaanderen de ideale voedingsbodem voor innovatieve en creatieve ondernemers! De drie finalisten zijn hier het perfecte voorbeeld van. Met de uitreiking van deze award willen we een jonge ondernemer belonen die een significante rol zal spelen in de toekomst van onze maatschappij en het steeds veranderende ondernemerslandschap.”

Willem Dumon stoot nu door naar de Vlaamse finale op 24 mei, waarin hij het opneemt tegen de laureaten uit de andere Vlaamse provincies.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.