Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens Industriebouw opent tweede Franse vestiging

Willy Naessens Industriebouw opent tweede Franse vestiging

Willy Naessens Industriebouw opent tweede Franse vestiging

De tweede Franse vestiging van Willy Naessens Industriebouw uit Wortegem-Petegem is officieel geopend. Stichter en voorzitter van de Raad van Bestuur Willy Naessens en ceo Dirk Deroose openden die nieuwe vestiging in Bapaume in aanwezigheid van de burgemeester van Bapaume, Jean-Jacques Cottel en de mogelijks eerste minister Jean-Paul Delevoye. Bedrijven uit de regio werden uitgenodigd om samen de inhuldiging te vieren op een fête Franco-Belge, met een Belgisch biertje, frietjes en pralines.

De Belgische bouwonderneming Willy Naessens is reeds 40 jaar actief in Frankrijk. Met de nieuwe en tweede Franse vestiging in Bapaume stralen ze een sterk signaal uit naar de Franse industriebouwmarkt. “We zijn zeer blij om onze know-how en ervaring met Frankrijk te mogen delen. Deze uitbreiding betekent bovendien meer werkgelegenheid in de regio”, zegt ceo Dirk Deroose.

Willy Naessens Industriebouw is op de Belgische markt een specialist in het bouwen van nieuwe bedrijfspanden. Daarnaast is de afdeling ook operationeel in Nederland. Zij maken deel uit van de Willy Naessens Group, die in België zowel actief is in de industriebouwsector als in de voedingssector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.