Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens Industriebouw zet 2017 veilig in

Willy Naessens Industriebouw zet 2017 veilig in

Willy Naessens Industriebouw zet 2017 veilig in

Voor Willy Naessens Industriebouw staat veiligheid op de werf steeds in het lijstje goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar. Daarom organiseerde het bedrijf dat onderdeel is van de Willy Naessens Group uit Wortegem-Petegem op de eerste werkdagen van het nieuwe jaar de Safety Days. Op maandag 9 en dinsdag 10 januari werden twaalf verschillende opleidingen ingepland, waaraan 182 werknemers deelnamen.

Bij het merendeel van de opleidingen lag de focus op arbeidsveiligheid. De opleidingen werden in het Nederlands of het Frans gegeven. Tijdens de opleidingsdagen waren ook een Russische en Poolse tolk aanwezig zodat alle werknemers de Safety Days actief in hun eigen taal konden volgen. De deelnemers waren zeer divers: grondwerkers, monteurs, afwerkers, werfleiders, projectleiders en landmeters.

Naast de opleidingen waren er ook tal van activiteiten. Zo was er onder meer op maandag de toneelvoorstelling van de theatergroep Klein Barnum. Dit gezelschap gebruikt de kracht van humor en herkenning om alledaagse situaties op de werven bespreekbaar te maken. Op dinsdag was er dan weer een tombola met allerlei veiligheidsprijzen, waaronder de nodige EHBO-koffertjes, brandblussers en rookmelders. Eén iemand ging met de hoofdprijs, een antislipcursus geschonken door Mercedes-Benz, naar huis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.