Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens neemt Kempense firma Van Baelen over

Willy Naessens neemt Kempense firma Van Baelen over

Willy Naessens neemt Kempense firma Van Baelen over

WORTEGEM-PETEGEM – Met de overname van het Kempense familiebedrijf Van Baelen toont Willy Naessens nog maar eens zijn ambities om het in de vleeswarensector waar te maken. Met Franky wordt hij stilaan incontournable.

Opgericht in 1959 door Madeleine en Louis en verder uitgebouwd door hun zonen Dirk en Danny, is Vleeswaren Louis Van Baelen uitgegroeid tot een begrip in de Kempen. In 2009 verhuisde het wel bekende bedrijf naar een nieuwe in Dessel. Voortaan is Louis Van Baelen een onderdeel van Franky, dat op zijn beurs ressorteert onder de koepel van de Willy Naessens Food Group. Met deze overname willen beide partijen (Franky en Louis Van Baelen) hun gezamenlijke klanten in de regio’s Antwerpen-Kempen en Limburg een nog uitgebreider aanbod en een nog betere service kunnen aanbieden, zo heet het officieel.

Willy Naessens heeft wel een persoonsgebonden voorwaarde gekoppeld aan de overname. Hij wil met name dat de familie Van Baelen  aan boord blijft om de operaties op het terrein verder te blijven opvolgen. Een bewijs meteen van het groot vertrouwen en respect dat de overnemer heeft. “De familie kan als geen ander ook de persoonlijke service garanderen die het bedrijf Van Baelen zo kenmerkt”, aldus Willy Naessens. Naar de toekomst toe wordt een groeiscenario vooropgezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.