Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens pakt opnieuw uit met the sky is the limit stunt

Willy Naessens pakt opnieuw uit met the sky is the limit stunt

Willy Naessens pakt opnieuw uit met the sky is the limit stunt

De zomer heeft al zijn eerste grote society geheim prijs gegeven. De wel bekende ondernemer Willy Naessens vroeg Marie-Jeanne Huysman, zijn secretaresse en sinds decennia zijn beste vriendin en compagnon de route, ten huwelijk. Totaal onverwacht, als we de toekomstige bruid mogen geloven. Het officiële verzoek werd geformuleerd op de hoofdzetel van de bedrijvengroep Willy Naessens en kwam er in aanwezigheid van tientallen personeelsleden en sympathisanten. Willy Naessens had in het grootste geheim een feestje georganiseerd voor zijn Marie-Jeanne, die niets mocht weten. De aanleiding was dubbel: haar verjaardag vieren en anderzijds een bloemetje overhandigen omdat ze dag op dag al liefst vijftig jaar aan de slag is bij de Willy Naessens Group.

Willy Naessens (zelf 78) voegde aan de feestelijkheden nog een verrassende the sky is the limit dimensie toe door op zijn knieën en op de tonen van de “Marie Louise” een formeel huwelijksaanzoek te richten aan zijn hartsvriendin. Die uiteraard “ja” zei. Volgens Marie-Jeanne Huysman had ze de dag voordien al in het ootje dat er mogelijks iets stond te gebeuren, omdat de frigo’s op de hoofdzetel plots verrassend vol lagen met een sprankelende Franse drank.

Marie-Jeanne Huysman is de tweede uit een landbouwersgezin van elf kinderen. Dat gezin telde negen zonen en twee dochters. De bijzonder sympathieke Huysman is het prototype van de hard werkende vrouw achter de schermen en al decennia lang de toeverlaat en zielsverwant van Willy Naessens. Nu wordt er in de drukke agenda van beiden gezocht naar een geschikte datum om het huwelijk te voltrekken en de trouwreis (Toscane?) in te plannen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.