Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens wil tot 100.000 euro vrijmaken voor vluchtelingen

Willy Naessens wil tot 100.000 euro vrijmaken voor vluchtelingen

Willy Naessens wil tot 100.000 euro vrijmaken voor vluchtelingen

00000000willyOp zondag 20 september organiseert zwembadbouwer Willy Naessens, die nationale bekendheid verwierf dankzij zijn opgemerkte deelname aan het programma “The Sky is the limit”, het Belgisch kampioenschap mennen. Dit evenement gaat net als Waregem Koerse gepaard met de aanwezigheid van heel wat “schoon volk” en er is ook bijzonder veel randanimatie voorzien  op en rond zijn stoeterij “De Strohoeve” in Elsegem, een deelgemeente van Wortegem-Petegem waar ook de hoofdzetel van zijn bedrijf is gevestigd.

Naar aanleiding van dit evenement waarvoor een bijzonder grote opkomst wordt verwacht, laat Naessens ook zijn hart spreken.  De tien euro die de bezoekers aan het evenement moeten betalen, zal de ondernemer doorstorten aan een goed doel en hij doet daar uit eigen zak nog telkens tien euro bij. Maximaal wil hij op die manier tot 100.000 euro wegschenken.

“De beelden van de duizenden vluchtelingen die de jongste weken elke dag te zien waren, hebben Willy sterk aangegrepen”, zegt marketingverantwoordelijke Kelly De Pourcq. “Het is dus de bedoeling alle inkomgelden weg te schenken. Er wordt nog gekeken op welke manier het geld het best bij de vluchtelingen kan komen, maar het kan eventueel ook naar een ander goed doel gaan.”

“Wat financiële steun zou voor deze mensen zeker welkom zijn, want niemand ontvlucht zijn huis voor zijn plezier”, geeft de ondernemer aan.
 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.