Nieuws Oost-Vlaanderen Winston Wolfe organiseert eerste Learning Tech Day

Winston Wolfe organiseert eerste Learning Tech Day

Winston Wolfe organiseert eerste Learning Tech Day

WW_LTD_adv_270115c_presseOp 21 april vindt in Gent de allereerste Learning Tech Day plaats, een initiatief van Winston Wolfe. Deze start-up uit Aalter profileert zich als dienstenbedrijf dat organisaties helpt bij het uitstippelen van een efficiënt hr- en leerbeleid. “Onze naam is niet toevallig gekozen”, zegt oprichter Mathias Vermeulen. “Zoals Winston Wolfe de man was die men in de film Pulp Fiction belde om complexe problemen op te lossen, zo willen wij ook organisaties een helpende hand reiken in ingewikkelde situaties. En vanzelfsprekend gaat dat bij ons niet gepaard met het geweld dat wel kenmerkend is voor de film.”

Met de organisatie van de Learning Tech Day heeft Winston Wolfe de bedoeling de vele stukken van de e-puzzel samen leggen tijdens een interactieve conferentie. “Learning &Devolpment is zo snel aan het evolueren dat veel leerprofessionals vragen hebben”, zegt Mathias Vermeulen. “Er duiken voortdurend nieuwe technologieën en tools op binnen L&D. Die kunnen een organisatie meerwaarde bieden, op voorwaarde dat men weet wat ze inhouden en hoe ze aan te wenden. En dat is niet altijd evident.”

Daarom is deze conferentie volgens Mathias Vermeulen zeker op haar plaats. De focus zal liggen op nieuwe L&D-tools en -ontwikkelingen: e-learning, LMS, learning games, wearables …. En dat in ruim 20 infosessies en drie keynotes. Winston Wolfe wist voor deze eerste editie sprekers van formaat aan te trekken: Frank Van Massenhove, voorzitter van de FOD Sociale zekerheid,  Chad Udell managing director bij Float Learning en Ben Betts, CEO bij HT2Ltd.

“Zij zullen de deelnemers van hun stoel blazen met hun confronterende ideeën”, belooft Vermeulen. “De conferentie pakt ook uit met een leuke primeur: tweet seats. “Wie niet aanwezig kan zijn, heeft nog altijd Twitter om de dag te volgen en quotes op te pikken”, licht Vermeulen toe. “Via de tweet seats zullen vijf deelnemers als event tweep/ambassadeur, hun bevindingen over Learning Tech Day met de buitenwereld delen.”

De conferentie mikt op leerprofessionals die (digitale) oplossingen ontwerpen, ontwikkelen, managen en/of verspreiden binnen en buiten de eigen organisatie. Meer informatie op www.learningtechday.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.