Nieuws Oost-Vlaanderen Wint Appiness de Rising Star Award?

Wint Appiness de Rising Star Award?

Wint Appiness de Rising Star Award?

AALST – Samen met negen andere innovatieve bedrijven maakt het Appiness uit Aalst kans op de Rising Star Award 2017. Die award richt zich tot veelbelovende ondernemingen die minder dan vier jaar in de technologiesector actief zijn.

De Deloitte Technology Fast 50 competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel in België. Jonge bedrijven kunnen genomineerd worden in de aparte categorie van Rising Star. Een onafhankelijke jury bekijkt het potentieel en schaalbaarheid van de genomineerden en spreekt zich dan uit over de winnaars. Die worden op 14 november bekendgemaakt.

De bekendste applicatie van Appiness, Spott, werd in oktober 2016 gelanceerd. Spott herkent naar welk televisieprogramma iemand kijkt en pikt er de producten of objecten uit die in de database staan. Via de app worden gebruikers dan doorgestuurd naar een webshop waar diezelfde artikelen gekocht kunnen worden. Intussen werd Spott reeds 170.000 keer gedownload, goed voor 7 miljoen impressies, 500.000 kliks en 10.000 winkelmandjes per maand.

Stimulans

De Rising Star Award kan bedrijven helpen om hun onderneming te ontwikkelen door hun zichtbaarheid te verhogen en hen toegang te geven tot het unieke netwerk van de succesvolle managers uit de Fast 50.

“In 2017 legden we de focus op de ontwikkeling van onze technologie en het stimuleren van ons internationale businessnetwerk”, leggen Jonas De Cooman en Michel de Wachter, ceo’s van Appiness, uit. “We zijn ervan overtuigd dat 2018 het jaar zal zijn waarbij we kunnen profiteren van deze investeringen en die kunnen inzetten op de markt. Erkenningen als deze tonen het geloof van ervaren ondernemers in het groeipotentieel van ons team en product.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.