Nieuws Oost-Vlaanderen WinWinner schakelt The CoFoundry in

WinWinner schakelt The CoFoundry in

WinWinner schakelt The CoFoundry in

GENT – WinWinner en The CoFoundry slaan de handen in elkaar. Er wordt een nieuw intelligent online platform ontwikkeld dat de digitalisering van het matchmaking proces tussen ondernemers en financiers verder moet optimaliseren.

Terwijl het Belgische ondernemerschap floreert, blijft het vinden van fondsen een pijnpunt. “Tegelijk zien we dat wie wil investeren, moeilijk de weg vindt naar start-ups en groeibedrijven. Die leemte trachten we sinds september vorig jaar te vullen. Het samenbrengen van ondernemers en financiers is onze missie”, zeggen oprichters van WinWinner Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme.

Online platform

Met de steun van het Antwerpse The CoFoundry werkt WinWinner verder aan een verregaande automatisering van de communicatie. WinWinner krijgt zo toegang tot de technologische expertise van The CoFoundry om een toekomstgericht en schaalbaar platform uit te bouwen. “We merken dat ondernemers nood hebben aan begeleiding in het financieringsproces en we willen die dan ook met gestructureerde ondersteuning versterken.”

Er komt een digitaal platform dat groeiende ondernemers op een efficiënte manier naar financiering leidt, en met hulpmiddelen om zich professioneel te profileren naar potentiële financiers. Voor deze laatsten wordt dan weer werk gemaakt van een transparante toegang tot de plannen van ondernemers.

Snelle start

WinWinner begeleidt groeiende ondernemingen bij het gebruik van de winwinlening en tax shelter voor startende ondernemingen. Ondernemingen kunnen via het platform hun financieringsnood kenbaar maken aan het publiek. WinWinner verzekert vervolgens een correcte administratieve, fiscale en juridische opvolging.

Het voorbije jaar haalde WinWinner via verschillende oplossingen al meer dan 2 miljoen euro aan fondsen op voor hun klanten. Dat gebeurde bij meer dan 200 investeerders. De bekendste ondernemers zijn Wim Ballieu met Balls & Glory, Laura Verhulst met Madam Bakster en Gert Christiaens met brouwerij Oud Beersel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.