Nieuws Oost-Vlaanderen Wissel van de wacht bij Accountancy Van Poucke

Wissel van de wacht bij Accountancy Van Poucke

Tim De Wolf, Luck Poucke en Annelies De Wilde. Foto RR

Wissel van de wacht bij Accountancy Van Poucke

SINT-NIKLAAS – Het begin van het nieuwe jaar brengt bij PIA-kantoor Accountancy Van Poucke een belangrijke wissel met zich mee. Oprichter Luc Van Poucke zet een stap opzij en gaat volop van het leven genieten. Tim De Wolf wordt in zijn plaats de nieuwe kantoorhouder.

Luc Van Poucke richtte in 1986 zijn eigen accountancykantoor op. In 2019 kwam zijn zaak aan de Nieuwe Baan in handen van de Gentse groep PIA.

“36 jaar lang heb ik mogen doen wat ik graag doe. Ik kijk er met trots en tevredenheid op terug”, vertelt Van Poucke. “Vanaf 1 januari is mijn agenda vooral gevuld met activiteiten zoals fietsen, wandelen, golfen en de tuin. Ik blijf nog wel beschikbaar voor het team, maar ik denk niet dat ze mij nog veel zullen nodig hebben.” (lacht)

Minder papier

Tim De Wolf is vanaf 1 januari de nieuwe kantoorhouder. De licentiaat accountancy-fiscaliteit kan meer dan twintig jaar ervaring voorleggen. Annelies De Wilde, die sinds 2015 bij het kantoor werkt, zal De Wolf bijstaan in zijn nieuwe functie.

“Digitalisering wordt een prioriteit”, vertelt De Wolf. “Een elektronische boekhouding werkt makkelijker en overzichtelijker. Ook de administratie van de overheid digitaliseert in snel tempo. Wij willen voor onze klanten de gids zijn naar minder papier en meer efficiëntie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.