Nieuws Oost-Vlaanderen Word voetbalgod op de heilige grasmat van de Ghelamco Arena

Word voetbalgod op de heilige grasmat van de Ghelamco Arena

Word voetbalgod op de heilige grasmat van de Ghelamco Arena

GENT – Voor sportievelingen en voetbalsupporters die zelf graag een balletje trappen, biedt zich een unieke kans aan. Van donderdag 20 tot en met vrijdag 28 mei mag er gevoetbald worden in de Ghelamco Arena in Gent. Ploegen tot maximaal 10 deelnemers kunnen er minivoetballen op een perfect gemaaide grasmat in één van de modernste stadions van het land. Ideaal ook als teambuilding voor bedrijven.

Op woensdag 19 mei speelt AA Gent zijn laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de hoogste voetbalklasse. Vanaf de dag erna krijgt de Ghelamco Arena een heel andere invulling. “De grasmat was tijdelijk beschikbaar en we vonden dat een ideale gelegenheid om sportievelingen eens de kans te geven te schitteren in toch wel het mooiste stadion van het land. Wat voor velen ooit een jeugddroom was, wordt nu werkelijkheid”, vertelt Michiel Vanderheyden van Arena Events.

“We zullen het hoofdterrein verdelen in vijf minivoetbalvelden, waarop ploegen tot maximaal 10 deelnemers telkens een uurtje kunnen voetballen. Op weekdagen is dat mogelijk tussen 16 en 23 uur en tijdens het verlengde pinksterweekend van 9 tot 23 uur. Achteraf is er een drankje mogelijk en kan ook een foto genomen worden in het stadion om deze unieke voetbalbeleving nooit meer te vergeten.”

Idee voor een teambuilding

Het concept is ook beschikbaar als teambuilding. Barbara Stevens: “We horen dat veel bedrijven op zoek zijn naar mogelijkheden om hun medewerkers op een veilige manier samen te brengen om de sfeer en samenhorigheid van hun teams te versterken. Daarom werken we ook voorstellen op maat uit voor bedrijven die tussen 20 en 28 mei een teambuilding willen organiseren op de Gentse grasmat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.