Wouter Coucke vervoegt directieteam van bouwgroep Camino

DRONGEN - Het directieteam van Camino, de familiale bouwgroep met hoofdkantoor in Drongen, krijgt met Wouter Coucke een nieuw lid. Hij ging van start op 1 september.

Wouter Coucke is een 47-jarige handelsingenieur met een MBA in International management, een Postgraduaat in vastgoedkunde en een bijkomende licentie in fiscaliteit. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in vastgoedontwikkeling en werkte tot voor kort als Director Acquisition & Development bij projectontwikkelaar Matexi uit Waregem. Daarvoor was hij meer dan 12 jaar aan de slag bij Vanhaerents - vandaag CAAAP, de projectontwikkelaar van Artes Group - als Director Real Estate Development.

"We zijn bijzonder blij dat Wouter ons team met zijn knowhow komt versterken, omdat het acquisitie en ontwikkelingsbeleid voor de Camino-groep steeds complexer wordt. Met onze ambities op het vlak van stadsontwikkeling, de verdere ontwikkeling van Durabrik Publieke Samenwerking (DPS), de uitbouw van Istoir, onze groei in Wallonië, etc. is het nodig om de taakverdeling in het directieteam te herzien, zodat elke directeur vol in zijn kracht kan staan voor zijn verantwoordelijkheidsgebieden. Wouters kennis over de stedenbouwkundige en financiële aspecten van projectontwikkeling zal voor het volledige management van de groep een toegevoegde waarde betekenen", vertelt Joost Callens, CEO van Camino Group.

Wouter Coucke heeft tijdens zijn carrière ook heel wat ervaring opgedaan in de uitbouw van een strategisch duurzaamheidsbeleid.

“Met onze ambities om van Camino Group een B-Corp-organisatie te maken, willen we onze standaarden inzake duurzaamheid, transparantie en ethiek op een nog hoger niveau brengen. Ook hierin betekent Wouter een grote toegevoegde waarde voor het directieteam”, besluit Joost Callens.