Nieuws Oost-Vlaanderen Wouter Remaut is de nieuwe ceo van Co.Station

Wouter Remaut is de nieuwe ceo van Co.Station

Wouter Remaut is de nieuwe ceo van Co.Station

Sinds begin januari is Wouter Remaut door de raden van bestuur van Co.Station Brussel en Co.Station Gent benoemd als de nieuwe ceo. Het bedrijf heeft de ambitie om leider te worden in het opschalen van tech-bedrijven in België. Dit gebeurt door een brug te creëren tussen corporates en scale-ups en deze laatsten te voorzien van alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om te excelleren, innoveren en groeien. Op deze manier wil Co.Station het ondernemerschap in België aanmoedigen. “Ik wil een bruggenbouwer zijn tussen onze scale-ups, de academische – en de bedrijfswereld”, verduidelijkt Remaut.

Wouter Remaut behaalde een masterdiploma Rechten in Gent en een postgraduaat internationaal privaatrecht aan de ULB. Hij startte in 2000 zijn carrière bij BNP Paribas Fortis, waar hij in diverse afdelingen van de bank werkzaam was. Wouter Remaut: “Meer dan ooit wil ik dat Co.Station samen met zijn aandeelhouders, een voortrekkersrol speelt om het ondernemerschap en de innovatie in de Belgische technologiesector een boost te geven.” In zijn nieuwe functie als ceo is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Co.Station Brussel en Gent. Hij moet Co.Station verder laten uitgroeien tot het belangrijkste groeiplatform voor scale-ups in de Belgische technologiesector.

Remaut volgt Olivier Viaud, één van de oprichters van Co.Station Brussel, op. Viaud wil aan nieuwe projecten werken, maar blijft als lid van de raad van bestuur wel verbonden met Co.Station. “Ik ben trots op mijn bijdrage aan het succes van deze onderneming, eerst als cfo en daarna als ceo. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Op dit ogenblik wil ik mij echter richten op nieuwe uitdagingen, terwijl ik Co.Station toch kan blijven ondersteunen om te groeien als onderneming”, besluit Olivier Viaud.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.