Nieuws Oost-Vlaanderen Wouter Torfs zet schouders onder Gentse start-up JustBite

Wouter Torfs zet schouders onder Gentse start-up JustBite

Jamie Cuykens, Vincent Jamaer, Wouter Torfs, Jo De Clercq, Aitor Somers, Kevin Ringoot. Foto JustBite

Wouter Torfs zet schouders onder Gentse start-up JustBite

GENT – JustBite, de Oost-Vlaamse start-up die gezonde snacks naar de werkvloer brengt, laat zich voortaan bijstaan door enkele ervaren ondernemers en adviseurs. Vanaf deze maand zetelen Vincent Jamaer, Managing Partner bij Degroof Petercam, Jaime Cuykens, Innovation Banker bij ING en niemand minder dan Wouter Torfs in de Raad van Advies van het jonge bedrijf.

“De Raad van Advies van JustBite zal kunnen rekenen op de ervaring en het onafhankelijke advies van een doordachte mix van ondernemers en adviseurs”, schrijft het bedrijf in een persbericht. “De raad zal dienst doen als extern klankbord om de vraagstukken en uitdagingen af te toetsen waarmee het management van JustBite in hun jong ondernemerschap wordt geconfronteerd.”

LEES OOK. Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar wil “miljoen gezonde werkpauzes realiseren”

JustBite wil zich op deze manier omringen met mensen met “zeer verschillende achtergronden”. Wouter Torfs kondigde recent nog een grote carrièreswitch aan van CEO
van Schoenen Torfs naar voorzitter van het CAW, of Centrum voor Algemeen Welzijnswerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.