Nieuws Oost-Vlaanderen Yoshi Aesaert is Oost-Vlaamse jonge ondernemer 2016

Yoshi Aesaert is Oost-Vlaamse jonge ondernemer 2016

Yoshi Aesaert is Oost-Vlaamse jonge ondernemer 2016

000000000yoshiVorige donderdag werd bekend dat Yoshi Aesaert (foto) met zijn unieke visie en enorme passie voor ondernemen als zaakvoerder van het Gentse Marmalade de finale van de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016 heeft gewonnen. Aesaert is daarmee de opvolger van Benjamin Rieder van Bubble Post.

De JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is een organisatie van JCI District Oost-Vlaanderen. De awardceremonie vond plaats in het Planet Business Center te Sint-Denijs-Westrem.

Aesaert nam het in een spannende strijd op tegen Matthias Dobbelaere-Welvaert van deJuristen uit Waarschoot, David Verhulst van Komma Board uit Buggenhout en Valentijn Destoop van Wonderland uit Gavere.

De laureaat van de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2016 zal het in de nationale finale op 29 april 2016 in Thermae Palace te Oostende opnemen tegen de andere provinciale laureaten van West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Marmalade creëert fictie voor bioscoop en televisie.  “Sinds 2013 brengen wij verhalen voor het brede publiek en willen we de kijker steevast verrassen met onze frisse en dynamische fictie” aldus Aesaert. Dankzij de creatieve gedrevenheid van deze opmerkelijk jonge ondernemer mag Marmalade zich anno 2016 rekenen tot de grootste spelers in de Vlaamse film- en TV sector. Daarenboven werd reeds iedere Marmalade film beloond met een ‘gouden film award’, wat gelijk staat aan een bezoekersaantal van meer dan 100.000. Een ware erkenning van Aesaert’s succesvolle werk. Met een recentelijk geopende tweede vestiging in Nederland, 9 vaste werknemers en honderden freelancers ziet de toekomst er voor Marmalade onbeslist veelbelovend uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.