Nieuws Oost-Vlaanderen Zaakvoerder Jens De Mulder blikt terug op vijf jaar Veeloo: “Grote merken walsen ons land binnen”

Zaakvoerder Jens De Mulder blikt terug op vijf jaar Veeloo: “Grote merken walsen ons land binnen”

Zaakvoerder Jens De Mulder blikt terug op vijf jaar Veeloo: “Grote merken walsen ons land binnen”

AALST, NINOVE, DENDERMONDE – Fietsverkoper Veeloo startte klein, maar groeide op vijf jaar tijd uit tot een sterke regionale speler met drie vestigingen. Jens De Mulder blikt terug zijn parcours.

“Ik ben alleen gestart in 2018 met drie verschillende fietsen”, vertelt de zaakvoerder. “Om Veeloo kenbaar te maken, bezocht ik vooral wekelijkse markten, avondmarkten en jaarmarkten. Nu rijden honderden Veeloo-fietsen in de regio, zijn we met vijf medewerkers en hebben we drie testlocaties in Oost-Vlaanderen.”

LEES OOK. Veeloo opent nieuw test- en adviescentrum in Dendermonde

Grote merken – vaak uit Nederland – walsen ons land binnen, vertelt De Mulder. Service en lokale verankering moeten volgens hem het onderscheid maken met de grote spelers. Zo rijden er mobiele werkplaatsen van Veeloo van deur tot deur voor onderhoud en herstelling ter plaatse.

Corona

“Bij onze opstart had ik vooral schrik om te moeten opboksen tegen internationale merken. Maar op die manier slagen we er toch beetje bij beetje in om onszelf op de kaart te zetten. Ook door de coronaperiode kiezen mensen vaker voor lokale merken en producten. We werken vooral rond de spreekwoordelijke kerktoren, met focus op service aan huis.”

Om zijn vijfjarig bestaan te vieren, verloot Veeloo vijftig cadeaubonnen via sociale media.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.