
Voeding
Mechelen
Mechelse ex-manager van Neuhaus maakt met Fondi zijn eigen chocolade: “We werken alleen met de beste grondstoffen en dat proef je”
Sinds begin dit jaar vind je in een tiental lokale supermarkten in het Mechelse Fondi-chocolade in de rekken.

Muizen
La Terrazza opent afhaalpizzeria in oudste gebouw van Muizen: “Ongeveer het halve dorp is al langs geweest”
“In deze nieuwe vestiging wil ik ook meer inzetten op voorgebakken pizza’s”, klinkt het.

Duffel
Slagerij, traiteur en bakkerij Nick en Anja blaast 25 kaarsjes uit: “We hebben nooit gewerkt voor het geld, maar voor onze passie”
Wat begon als een bescheiden zaak, groeide uit tot een gevestigde waarde in de Duffelse Kerkstraat.

Sint-Katelijne-Waver
Greenyard ziet omzet verder toenemen
"We zijn tevreden met de verdere groei van onze netto-omzet, ondanks de toegenomen concurrentiedruk in de voedingsindustrie", zegt Greenyard-CEO Francis Kint.

Koningshooikt
Slagerij en traiteur Bovyn blaast 30 kaarsjes uit
Dit jaar blaast de zaak 30 kaarsjes uit en nog steeds staan Dirk (55) en An (50) Bovyn met volle overgave aan het roer.

Mechelen
Mechelse kruidenier Kabas spoort mensen aan om verpakkingsvrij te leven
Naar schatting hebben de klanten van Kabas in die acht jaar tijd al zo’n 20 ton plastic uit de afvalberg gehouden.
