Voeding
Likeur van Philippe (59) is nog maar twee jaar oud en wint al belangrijke prijs: “Mijn drank vind je nergens anders”
Arancino, een likeur op basis van sinaasappelen, heeft zilver behaald op de World Liqueur Awards 2025 in Engeland.
Dierenvoedingsstartup Gutsy haalt 1,1 miljoen euro op bij bestaande investeerders
Met het verse kapitaal wil het bedrijf zijn activiteiten verder opschalen, nieuwe medewerkers aantrekken en de ontwikkeling van nieuwe producten versnellen.
Lowie (25) maakt de beste cake van Vlaanderen: “Het is niet mijn favoriet, maar de klanten zijn er dol op”
De beste cake van Vlaanderen? Die wordt gemaakt door bakker Lowie Baert (25) van Brood- en Banketboetiek Baert aan het Stationsplein in Lokeren.
Jeneverstoker Filliers heeft weer een Filliers aan het roer
Benoit Filliers, de jongste telg van de zesde generatie van de familie, neemt de rol van CEO op. Hij volgt Marie Thiers op, die de voorbije twee jaar de distilleerderij leidde.
Populaire wijnbar scoort met Californische kaart op prestigieuze wijnawards: “Totaal niet verwacht”
Wijnbar Ona won de gouden ster voor ‘Best California wine list’ en tweesterrenrestaurant Vrijmoed kreeg de award voor duurzaamheid.
Twee Sint-Niklase winnaars bij Food Personality Awards: “We hebben onze stad op de kaart gezet”
Bij de Food Personality Awards 2025 zijn niet minder dan twee Sint-Niklazenaren in de prijzen gevallen.