Nieuws Vlaams Brabant 11 falingen

11 falingen

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard. 

De Brusselse ondernemingsrechtbank heeft het faillissement geopend van vervoersbedrijf Pro Logex, met maatschappelijke zetel aan het Graffplein in Wemmel. Curator Sven De Maeseneer is aangesteld. Op hetzelfde adres is ook het faillissement uitgesproken van het bedrijf Speed Distribution.

De Maeseneer zal ook de faling afhandelen van de onderneming Bricxchange, Maalbeekstraat in Dilbeek. Bricxchange was actief in de business van computers, randapparatuur en software.

Bouwonderneming Ferenc Cinori, Vanbeverenstraat in Halle, is in faling. Curator Sven De Maeseneer zal de boeken nakijken.

Aan de Thiefrystraat in Schaarbeek is het doek gevallen over cosmeticazaak Mariola Indzhova. Sven De Maeseneer zal de zaakvoerster contacteren.

Aan de Louisalaan in Elsene is er geen toekomst meer voor dienstverlener Nemex Belgium. Curator Sven De Maeseneer is op de zaak gezet.

De faling is ook geopend van bouwbedrijf Ariya, Gentsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek.  Deze zaak is ook toegewezen aan Sven De Maeseneer.

Schilder Andrzej Kisto, Renierstraat in Huldenberg, is in faling. Curatoren Els Van Erum en Anouk De Vleeshouwer zijn aangesteld. De twee curatoren zijn eveneens aangesteld in de faling van MLJ metaalwerken, Leuvensebaan in Huldenberg.

De ondernemingsrechtbank van Leuven had slecht nieuws voor aannemingsbedrijf Jono, met maatschappelijke zetel langs Ralisweg in Tielt-Winge. De Vleeshouwer en Van Erum zullen de boeken nakijken.

Carwash Arman Sun Shine, ten slotte, is failliet. De zaak was gevestigd aan de Basilieklaan in Scherpenheuvel. De ondernemingsrechtbank stelde Els Van Erum en Anouk De Vleeshouwer aan als curatoren.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer