Nieuws Vlaams Brabant 13 faillissementen

13 faillissementen

13 faillissementen

LONDERZEEL/DIEGEM/BRUSSEL/LINKEBEEK/ANDERLECHT – De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 13 ondernemingen failliet verklaard. 

Aan de Kolonel Bourgstraat in Evere is het doek gevallen over machineverhuurbedrijf Eurolift Service. Tomas Bruneel is de aangestelde curator. Bruneel zal ook de boeken nakijken van bouwbedrijf Martin Renovation, met maatschappelijke zetel aan de Antoine Dansaertstraat in Brussel. Het bedrijf is actief in een pand aan de Jules Bordetlaan in Evere.

Tomas Bruneel moet ook de faling beheren van het bedrijf NW Projects, Haachtsesteenweg in Diegem. NW Projects was actief in de schoonheidszorg.

Curator Jean-Louis De Chaffoy zal de boeken nakijken van de failliete As.G, ingeschreven in de Habermanstraat in Anderlecht. As.G. was actief in de niche van de (proef)boringen.

Stukadoorsbedrijf Makasi Group, Alsembergsesteenweg in Linkebeek, houdt het voor bekeken.  Jean-Louis De Chaffoy zal de afhandeling van het faillissement in handen nemen. Dezelfde curator zal ook optreden in de afhandeling van de faling van horecazaak Toledo Food Event, Grensstraat in Wezembeek-Oppem.

In Sint-Jans-Molenbeek is er geen toekomst meer voor bouwbedrijf Adjil Construct. Het bedrijf is gevestigd aan de Paruckstraat. Verder heeft de ondernemingsrechtbank slecht nieuws voor dienstenbedrijf Textirent, Charles Thielemanslaan in Sint-Pieters-Woluwe. Tomas Bruneel is de aangestelde curator.

Voor bouwbedrijf Wocon, Meerstraat in Londerzeel, is het einde verhaal onder de huidige bestuurders. Wocon was actief in de bouwsector. Curator Jean-Louis De Chaffoy treedt op.

Het is ook einde verhaal voor bouwbedrijf Roland Construction, met vestigingsadres aan de Imperiastraat in Zaventem. Petra Seymoens is de curator van dienst.

Ten slotte is het faillissement uitgesproken van 4 Brusselse bedrijven: transportbedrijf E.F.E. Trans (Jachtlaan in Etterbeek), Transportbedrijf D.Q. Atlantic Trans (Antoine Clessestraat in Laken), wand-en vloertegelbedrijf Hendrickx D&D (Congresstraat in Brussel) en interieurzaak Tine Interior (De Meeussquare in Brussel). In deze 4 falingen zal curator Gregory Bruneel optreden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.