Nieuws Vlaams Brabant 14 falingen

14 falingen

14 falingen

DIEST/TREMELO/SCHERPENHEUVEL/BERTEM/VILVOORDE/TERNAT/SINT-PIETERS-LEEUW/ANDERLECHT/DILBEEK – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 13 ondernemingen en een vzw failliet verklaard. 

 

Ruizendaal België, gevestigd aan Heide in Molenstede (Diest), is failliet. Ruizendaal was actief in de verhuur van professionele apparatuur in de boomverzorging. Gerry Verschuren is de aangestelde curator. In dezelfde stad is het doek gevallen over de vzw Pixie Suprise, gevestigd aan de Koning Albertstraat. De vereniging zette zich in voor (ongeneeslijk) zieke kinderen en hun ouders. Curatoren Wim Bollen en Thomas Vandendries zijn aan zet.

Aan de Blokkenstraat in Oud-Heverlee heeft bouwarchitect Telwel de stekker eruit getrokken. Ook in deze zaak zullen curatoren Bollen en Vandendries optreden. Er is geen toekomst meer voor de online handelsactiviteiten van Sanne Grieten, Schrieksebaan in Tremelo.  Bollen en Vandendries zijn de curatoren van dienst. De faling van schoonmaakbedrijf Karchakova Kvetoslava, Basilieklaan in Scherpenheuvel, is uitgesproken. Wim Bollen en Thomas Vandendries zullen de boeken nakijken.

Ook vleeshandel Warin 2, Dorpstraat in Leefdaal (Bertem), is in faling. Curator Gerry Verschuren is aangesteld. In Anderlecht zijn deze week 3 falingen uitgesproken: Bim Trans, Frans Van Kalkenlaan, Mo Metal Construction, Sylvain Dupuislaan en dranken en tabakshandel Kintaro, Barastraat. In de drie zaken is curator Marga Pieters aan zet.

Bouwbedrijf Imo.Construction, Brusselstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek), is in faling. Curator Olivier Ronse is aangesteld. In de Jozef Sluysstraat in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) is er geen toekomst meer voor de schoonheidsverzorgingszaak Maria De Oliveira Lopes. Ronse is de aangestelde curator. Bouwbedrijf Danut Radomir, Willem Debackerstraat in Vilvoorde, is niet meer. In deze zaak treedt curator Luc Plessers op. In Dilbeek is de faling uitgesproken van autohandel B Concept, Ninoofsesteenweg. Curator Olivier Ronse zal de boeken nakijken. Aan de Esdoornstraat in Sint-Katharina-Lombeek (Ternat), ten slotte, heeft het bedrijf Rent A Terminal Belgium de deuren gesloten. Rent A Terminal Belgium was actief in de verhuur van betaalterminals. Curator Olivier Ronse zal ook in deze zaak optreden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw
Dilbeek

Starter van de week: Roccoville

SINT-PIETERS-LEEUW/DILBEEK – Eind volgende maand opent Roccoville de deuren aan de Saviolaan in Dilbeek. In afwachting van de opening startte… Lees meer

Machelen, Sint-Pieters-Leeuw
Machelen

Ontwikkelaar past plannen Beaulieuwijk aan

MACHELEN/SINT-PIETERS-LEEUW - Projectontwikkelaar evillas uit Sint-Pieters-Leeuw heeft de plannen voor de nieuwe woonwijk tussen de Pieter Schroonsstraat en de George… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer