WhatsApp Image 2022-05-12 at 11.04.37 PM Frédéric Jaeken van Imprinted.

Imprinted neemt concullega over

TREMELO/ZANDHOVEN - Het Tremelose printingbedrijf Imprinted heeft de Zandhovense concullega's van Sign Up overgenomen. 

Imprinted ontwerpt, realiseert, plaatst, verwijdert en stockeert klevers, immoborden en herasdoeken. Meestal doet de zaak van Frédéric Jaeken dat in opdracht van vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars. "Maar we gaan onze activiteiten ook uitbreiden naar zelfstandigen en particulieren", zegt Frédéric. Ook de bestickering van voertuigen zit in de portefeuille van Imprinted.

Met de overname van de concullega's van Sign Up uit Zandhoven gaat Imprinted voor een bredere markt. 'De afdeling in Zandhoven zal zich meer richten op de Kempen zoals de regio Geel en Mol. In die context zal de productie en het magazijnbeheer in Zandhoven worden verdergezet. We breiden onze activiteiten dus uit, en daar ben ik erg blij mee", zegt de zaakvoerder nog.

Jaeken gaat dagelijks aan de slag met zijn borden. “Wij maken en plaatsen de borden meestal zelf”, legt Frédéric uit. “De makelaar hoeft zich hier niets van aan te trekken. Hij wil en kan zich bezighouden met de verkoop van huizen en panden. We ontzorgen hem/haar. Het is dan ook niet vanzelfsprekend om houten palen en borden in de grond te kloppen."

Over het financiële luik van de overname wordt niet gecommuniceerd.