8 falingen

8 falingen

ZEMST/TERNAT/ZAVENTEM/BEERSEL/BRUSSEL – De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 8 bedrijven failliet verklaard. 

De ondernemingsrechtbank had slecht nieuws voor het management van The Orchid, met maatschappelijke zetel aan de Tervuursesteenweg in Zemst. The Orchid was officieel actief in de branche van de sauna’s. Curator Jean-Marie De Chaffoy is aangesteld.

Aan de Groot-Bijgaardenstraat in Sint-Agatha-Berchem zijn de activiteiten stopgezet van het bedrijf Facility Rescue & Services. Het bedrijf was actief in de bouwsector. Bert Dehandschutter is de curator van dienst.

Bij transportbedrijf Partner Trans, Assesteenweg in Ternat, was er een slechtnieuwsmelding. De zaak is in faling. Ook hier zal curator Bert Dehandschutter optreden.

Voor vervoerder Dogan Nur, Lozenberg in Zaventem, is er geen toekomst meer. Curator Jean-Marie De Chaffoy zal de boeken nakijken. In dezelfde sector is het doek gevallen over het bedrijf TDR Services, met maatschappelijke zetel aan Nering in Beersel. Curator Bert Dehandschutter is aan zet.

Bouwbedrijf MRF Construct, Uyttenhovestraat in Jette, is failliet. Jean-Marie De Chaffoy is door de ondernemingsrechtbank aangesteld als curator. Ook bouwmarkt Sani Center Hoboken, Drukpersstraat in Brussel, is in faling. Curator Bert Dehandschutter zal het faillissement beheren.

In de Borrensstraat in Elsene, ten slotte, heeft stukadoor HMR de boeken neergelegd. Het dossier ligt op het bureau van curator Jean-Marie De Chaffoy.

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.