9 falingen

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard. 

De VOF Karfoer, de vennootschap achter restaurant Resto Karfoer in het centrum van Betekom (Begijnendijk), is in faling. De maatschappelijke zetel van VOF Karfoer is aan de Guldensporenlaan in Tremelo. Curator Luc Jordens zal de boeken nakijken. Op hetzelfde adres in Tremelo is het doek gevallen over het bedrijf 5D. Ook in deze zaak zal curator Luc Jordens optreden.

De ondernemingsrechtbank had ook slecht nieuws voor de bestuurder achter decoratiezaak Angel’s Decor, Oplintersesteenweg in Tienen. De rechtbank stelde curator Luc Jordens aan.

In Anderlecht is het doek gevallen over schildersbedrijf Paint Concept. De zaak was officieel ingeschreven aan de Jean Notestraat. Johan Billiet is de curator van dienst.

Aan het Sinte-Aleidisvoorplein in Sint-Pieters-Woluwe is er geen handelsactiviteit meer in bouwbedrijf Simo Projects. Johan Billiet is de aangestelde curator.

Koerier Hicham Yacoubi, Sint-Annastraat in Strombeek-Bever, is in faling. De rechtbank zette Johan Billiet op de zaak.

Curator Johan Billiet zal ook de deur uitgaan voor de afhandeling van de faling van bouwbedrijf DVA Hout & Bouw Construct, ingeschreven aan de Schapenweg in Vilvoorde.

Janis Butans, Boekfos in Asse, is failliet. De man was actief in de bouw. Curator Johan Billiet is aan zet.

Er is ook geen toekomst meer voor verhuisbedrijf Quick Moving, Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem. Ook in deze faling zal Johan Billiet optreden in zijn hoedanigheid van curator.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer

Leuven
Leuven

Gastropub sluit definitief de deuren

LEUVEN - De Leuvense gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein, sluit definitief de deuren. Dat liet het management dinsdag… Lees meer