Nieuws Vlaams-Brabant ADESA sleutelt aan team en aan bedrijfsoplossingen

ADESA sleutelt aan team en aan bedrijfsoplossingen

Lars Agten van ADESA Europe.

ADESA sleutelt aan team en aan bedrijfsoplossingen

TIENEN – ADESA, het online autoveilingbedrijf met vestiging in Tienen, bereidt zich voor om zijn marktpositie op het Europese vasteland nog verder uit te breiden. Er is gesleuteld aan het team en aan de bedrijfsoplossingen. 

“In 2022 zullen we in heel Europa onze eerste business line verder ontwikkelen”, zegt CEO Johan Meyssen van ADESA Europe. “Die volledige transactionele open veilingoplossingen biedt voor lease- en verhuurbedrijven, wagenparkeigenaars en dealers onder het merk ADESA. Daarnaast zullen we een vernieuwde Dealer2Dealer aanpak opzetten op het Europese vasteland.” Deze business line is gericht op het leveren van klantgerichte oplossingen voor dealers, met open en gesloten veilingen onder de merknaam GWListe in Duitsland, en in heel Europa onder de merknaam ADESA.

Veranderingen in team

Om deze groeiplannen te ondersteunen, heeft het ADESA Europe team enkele veranderingen ondergaan.  Lars Agten, de huidige Country Manager bij ADESA België, is aangesteld als Operations Director voor ADESA Europe. Lars neemt de leiding van de kantoren in Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk en België over van Pieter Behets en zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van onze grote Europese accounts. Daarnaast zal Lars leiding geven aan onze logistieke afdeling. Pieter Behets, de huidige Chief Business Development Officer bij ADESA Europe, zal tijdelijk de leiding over ADESA België op zich nemen en Lars vervangen. Pieter zal mee aan de kar trekken van de ontwikkeling en vermarkting van nieuwe producten.

ADESA-incubator

Gino Vleminckx, de huidige Chief Commercial Officer bij ADESA Europe, zal het team leiden dat de gloednieuwe ADESA-incubator leidt. Gino en zijn team zullen nieuwe producten en business lines ontwikkelen voor ADESA, en hij zal toezicht houden op het ‘go-to-market’ proces.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer