Nieuws Vlaams Brabant Alles weten over bedrijfsfietsen

Alles weten over bedrijfsfietsen

Alles weten over bedrijfsfietsen

bikeformDe bedrijfsfiets wint aan populariteit. Door die populariteit worden zowel de fietshandelaars als de bedrijven steeds vaker geconfronteerd met onbekende factoren: waaraan moeten deze bedrijfsfietsen voldoen, hoe zit het met het onderhoud, hoe moet men omgaan met grote bestellingen.
Via BikeForm, een online platform voor bedrijfsfietsen, ontmoeten beide partijen elkaar.
Voka organiseert een gratis infosessie waar u als ondernemer leert te berekenen hoeveel u kan besparen door bedrijfsfietsen te implementeren. U krijgt informatie over fiscale regelgeving en maakt kennis met de aanbieders uit de regio.
De infosessie vindt plaats op 19 april van 11 tot 13.30 uur in het provinciehuis van Vlaams-Brabant aan het Provincieplein 1 in Kessel-Lo.

Na het onthaal en de verwelkoming door Voka en de provincie Vlaams-Brabant geeft VIM een toelichting over het bedrijfsfietsenplatform BikeForm. Iemand van de Fietsersbond vertelt dan hoe je best kunt beginnen met bedrijfsfietsen en iemand van De Lage Landen schetst dan het juridisch, operationeel en fiscaal kader. Vanaf 12.30 uur is er de netwerklunch ‘Ontmoet de fietsbranche’.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Johanna Neyt,  johanna.neyt@voka.be of tel. 02-300.58.00. Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.