Nieuws Vlaams Brabant Altnova maakt stijlvol gadget van eigen bodem 

Altnova maakt stijlvol gadget van eigen bodem 

Altnova maakt stijlvol gadget van eigen bodem 


FB2
Altnova uit Wezembeek-Oppem is gestart met de ontwikkeling van een gamma accessoires in hout en metaal die het gebruik van mobiele toestellen aangenamer moeten maken. “Voorlopig is ons  gamma beperkt tot de iPhone 6 familie, maar we plannen al snel een uitbreiding van het gamma”, zegt Mark Peeters van Altnova.

Altnova is al tien jaar actief in het behoud van erfgoed dankzij gespecialiseerde restauraties van houtschrijnwerk, waardevolle metaalwerken en natuursteen.  “We werken aan kerken, kastelen, parken en aan gietijzeren balkons van particulieren”, zegt stichter Mark Peeters. We geven traditioneel vakmanschap extra slagkracht door de inzet van moderne technologie.  Vandaar ook onze naam: ALT staat voor traditie, NOVA voor innovatie.”

Bij het bedrijf werkt een handvol vakmensen die verfijnd werk leveren, de aanraking van  eersterangs grondstoffen koesteren en voldoende open staan voor nieuwe ideeën en processen. “We gebruiken onze opgebouwde vakkennis van methodes en materialen nu bij de lancering van ons gamma accessoires in hout en metaal die het gebruik van onze mobiele toestellen aangenamer moeten maken”, zegt Mark Peeters. “De hoesjes zijn gemaakt met oog voor detail. Bewijs hiervan zijn de houten volumeknopjes en de aan/uit knop.  Ook de gaten voor camera en flash op de rugzijde, alsook voor microfoon, oortjes en de oplaadpoort aan de zijkanten zijn mooi passend gemaakt. Elk beschermhoesje kan gepersonaliseerd worden dankzij laser gravering, in eerste instantie met teksten en later ook met beelden vanuit een bibliotheek met voorgemaakte sjablonen.”

Het bedrijf maakte een webshop waar de producten aan particulieren en bedrijven verkocht worden.

Meer informatie op www.altnovacases.com of  www.facebook.com/altnovacases.com.

https://www.youtube.com/watch?v=8R0mVZQ7a1E

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer