Nieuws Vlaams-Brabant Bedrijfscateraar trekt naar thuiswerkers

Bedrijfscateraar trekt naar thuiswerkers

Credit: Belga Image.

Bedrijfscateraar trekt naar thuiswerkers

OUDERGEM – Bedrijfscateraar Aramark BeNeLux, met zetel in Oudergem, helpt bedrijven hun thuiswerkers tevreden, gezond en gemotiveerd te houden. De Aramark Vitality Services, een pakket van verschillende ‘Energizers’, maken het leven van thuiswerkers zo aangenaam mogelijk.

Door de lockdown moest Aramark zichzelf heruitvinden. Waar het servicebedrijf dagelijks voor maaltijden zorgde in onder andere tal van bedrijven, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen wereldwijd, viel een deel van de activiteiten weg door de pandemie en het gepaarde thuiswerk en -onderwijs.

Thuiswerkers

Aramark BeNeLux gooide het roer drastisch om en richtte zich op de markt van de thuiswerkers. Met de Aramark Vitality Services biedt Aramark duurzame dienstenpakketten aan – “Energizers” – die het leven van thuiswerkers vergemakkelijken. Werkgevers kunnen zelf hun abonnement samenstellen in de vorm van een cafetariaplan, zodat hun werknemers van de verschillende thuisdiensten, of “Energizers”, gebruik kunnen maken.

Partners

Om die “Energizers” te realiseren, werkt Aramark samen met verschillende partners: Just2BFit (vitaliteitstest en persoonlijk gezondheidsadvies), Lease a Bike (bedrijfsfiets), CED (klusjes rondom het huis), CED Vitality (mental wellbeing program), TRIXXO (strijkdienst) en Staples (organisatie en inrichting van thuiswerkkantoor). Executive Managing Director Stijn Crombé: “We hielden veel strategische gesprekken met CEO’s en voelden dat zij worstelden met het feit dat ze connectie met hun werknemers verloren. Waar mensen vroeger op het werk konden rekenen op een gratis maaltijd, het poetsen van het bureau en mental healthcare, zitten ze nu thuis de hele dag achter hun pc. Onze Aramark Vitality Services bieden een extra tool om hun medewerkers te ontzorgen, ook wanneer die thuis aan het werk zijn”, zegt Crombé.

Strijd om talent/fiscale voordelen/duurzaamheid

Bovendien helpen de Aramark Vitality Services werkgevers in de groeiende strijd om talent en bieden ze ook fiscale voordelen. Duurzaamheid speelt eveneens een belangrijke rol. “De gezonde maaltijden die we aanbieden zijn gebaseerd op lokale producten met minder proteïnen en dus een kleinere ecologische voetafdruk”, zegt Stijn Crombé. “Een e-bike draagt uiteraard bij tot een beter milieu en vitalere mensen zijn duurzaam voor elk bedrijf. De Aramark Vitality Services vormen op die manier een win-win voor medewerkers, werkgevers én de planeet.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

Resto test afruimrobot uit

BOORTMEERBEEK - In het Boortmeerbeekse filiaal van de restaurantketen Wok Dynasty wordt een afruimrobot uitgetest. "Hij is nooit ziek en… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.