Nieuws Vlaams Brabant Artoos group haalt groot raamcontract binnen

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

KAMPENHOUT/GANSHOREN –  Het communicatieproductiebedrijf artoos group uit Kampenhout/Ganshoren heeft een belangrijke raamovereenkomst gesloten met de Vlaamse overheid. Het akkoord moet het bestellen van drukwerk en mailings vereenvoudigen en versnellen.  

Het Agentschap Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid sloot op 1 maart een raamcontract voor drukwerk met de Kampenhoutse artoos group. Daardoor kunnen de Vlaamse overheid en lokale besturen voortaan drukwerk bestellen zonder een aparte overheidsopdracht te moeten voeren. En dat vereenvoudigt hun werk aanzienlijk.

Vlaamse overheid

Dankzij het raamcontract kunnen alle entiteiten van de Vlaamse overheid voortaan eenvoudig en snel drukwerk en mailings bestellen. In grote lijnen gaat het over de Vlaamse ministeries, kabinetten van Vlaamse ministers, het Vlaams Parlement, de Vlaamse Gemeenschapscommissie, verzelfstandigde agentschappen, strategische adviesraden, Vlaamse openbare instellingen, ocmw’s, universiteiten, universitaire associaties en hogescholen, provincies, steden en gemeenten. Ook de MAGDA Documentendienst werkt voortaan volledig binnen het raamcontract.

Centraal bestelpunt

“Opdat de medewerkers onmiddellijk kunnen genieten van alle voordelen van het raamcontract, lanceerden we een centraal bestelpunt: print.vlaanderen. Daar kan al het drukwerk en communicatiemateriaal besteld worden zonder bestek. We hanteren immers vaste prijzen die centraal werden onderhandeld”, zegt Leen Artoos, Voorzitter Raad van Bestuur artoos group. Artoos group werd volgens de Vlaamse overheid uitgekozen omdat het ervaren bedrijf Vlaanderen overtuigde met de prijs, service en de duurzame aanpak die fors aan belang wint in alle aanbestedingen van de Vlaamse overheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven
Leuven

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN - De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop… Lees meer