Nieuws Vlaams Brabant Attitudo naar Boortmeerbeek

Attitudo naar Boortmeerbeek

Attitudo naar Boortmeerbeek

coolsAttitudo, het bedrijf van Kathleen Cools dat sales – en leiderschapstrainingen verzorgt en actief is in executive coaching, heeft zijn kantoren in Steenokkerzeel ingeruild voor een nieuw onderdak in Boortmeerbeek.

Het consultancybedrijf, dat zijn dienstverlening uitbouwt op basis van inzichten en analyses van de menselijke attitude, heeft zich gevestigd in bedrijvencentrum De Malt aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. In dit bedrijvencentrum zijn nog een vijftiental andere bedrijven gevestigd. Er is ook een kinderdagverblijf en een DPD Parcelshop.

“Het concept en de ligging van De Malt spraken mij bijzonder aan”, zegt Kathleen Cools. “Het is een hip business center met alle faciliteiten en veel parkeergelegenheid, en het is strategisch  gelegen. Het restaurant Silo’s is de kers op de taart.”

Binnen Attitudo werkt Kathleen Cools samen met een zakenpartner. Zij heeft ruim vijftien jaar ervaring in sales en sales management. Vanuit haar ervaring als mede-eigenaar van een bedrijf in de technologiesector kent ze de uitdagingen waarmee mensen in strategische posities in een bedrijf geconfronteerd worden. Vanuit haar passie voor het potentieel van mensen heeft ze zich steeds meer toegelegd op training en coaching om vanuit die invalshoek ontwikkeling te stimuleren. (Leen De Moor)

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.