Nieuws Vlaams-Brabant Autogroep breidt fabrieksgarantie voor nieuwe wagens uit

Autogroep breidt fabrieksgarantie voor nieuwe wagens uit

Ceulemans in Herent. Credit: Google Street View.

Autogroep breidt fabrieksgarantie voor nieuwe wagens uit

LEUVEN/TIENEN/DIEST/HERENT – Automobielbedrijf Groep Delorge, concessiehouder van Audi, Volkswagen, Skoda, Seat en Cupra, heeft de fabrieksgarantie voor nieuwe wagens opgetrokken tot 4 jaar in de particuliere markt. Tot de groep horen ook de concessies van Ceulemans (Herent), B&O en Deboutte (Diest) en Vanthienen (Tienen).

Groep Delorge is de enige VAG-dealer in België die zoveel zekerheid biedt bij de aankoop van een nieuwe wagen. “Vandaag rijden er in België 4,8 miljoen wagens in België rond die gemiddeld 10,8 jaar oud zijn. Via deze formule kunnen we ook hier verjonging en vergroening brengen zonder zorgen voor de klant” aldus Tom Lambert, CEO van het overkoepelende A&M Invest.

Het is geen geheim dat er door de aanhoudende coronaperikelen veel ongerustheid bestaat bij de consumenten. De instabiele situatie zorgt ook voor klanten van nieuwe wagens voor ongerustheid, waardoor de aankoop soms wordt uitgesteld. Om die onzekerheid weg te nemen, en de klanten toe te laten om zonder zorgen de stap van hun bestaande auto naar een gloednieuw voertuig te maken, heeft Groep Delorge een interessante en allesomvattende formule uitgewerkt. Het concept bestaat uit 3 onderdelen:

  • Groep Delorge neemt de huidige wagen van de klant over aan interessante voorwaarden. “Door de hoge vraag in tweedehands, kunnen we op dit moment de hoogste prijzen ooit bieden voor overnames bij onze klanten” aldus Claudio Swijsen, Marketing Manager Groep Delorge.
  • Uit het brede gamma van Groep Delorge kiest de klant vervolgens zijn nieuwe wagen. Die financiert hij via Autocredit, een erg aantrekkelijke formule, waarbij de hoogte van de maandelijkse aflossingen en de opties na verloop van het contract, op maat worden besproken. De restwaarde na 4 jaar ligt op voorhand vast, of de klant nu zelf de wagen koopt na 48 maanden, hem inlevert bij Delorge, of in mindering brengt bij de aankoop van een nieuw voertuig. “Ongeacht de snelheid van de ingezette vergroening, de fiscaliteit en de huidige keuze van type aandrijving (elektrisch, hybride, CNG, benzine of diesel), weet de klant welke prijs hij na afloop van het contract krijgt”, zegt Tom Lambert.
  • Bovenop de standaard fabrieksgarantie (3 jaar voor Audi, 2 jaar voor de andere merken) biedt Groep Delorge een gratis uitbreiding van de garantie tot 4 jaar. De klant is dus voor de volledige looptijd van zijn contract, verzekerd van een vastgelegde restwaarde én een sluitende garantie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.