Nieuws Vlaams-Brabant Bakkerij-en restoketen zet samenwerking op met Autogrill

Bakkerij-en restoketen zet samenwerking op met Autogrill

Bakkerij-en restoketen zet samenwerking op met Autogrill

ZAVENTEM – Bakkerij-en restoconcept Le Pain Quotidien zet een samenwerking op met Autogrill, operator in food & beveragediensten voor reizigers. Als eerste wapenfeit openen de partners op 1 juli een All Day Bakery in de nieuwe vertrekhal van Brussels Airport in Zaventem. 

In de traditionele bakkerij en restaurant met bediening aan tafel, zal plaats zijn voor 150 gasten. De gehaaste reiziger kan echter terecht bij de Grab & Go. De nieuwe vestiging werft momenteel mensen aan.

“In de nieuwe locatie op Brussels Airport kan iedereen terecht: reizigers die hun vlucht moeten halen en mensen die in alle rust bediend willen worden aan tafel. Dankzij de vlotte samenwerking met Autogrill, hun operationele knowhow en hun gevestigde positie als vertrouwde partner voor reizigers, kunnen we dit bieden aan de bezoekers van Brussels Airport,” zegt Annick van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien.

“We zijn verheugd dat we dit iconische Belgische merk op Brussels Airport kunnen introduceren op 1 juli aanstaande”, gaat Stan Monheim, COO Rest Europe bij Autogrill, verder. “Le Pain Quotidien heeft een grote merkbekendheid onder Belgische passagiers, maar geniet met zijn 150 vestigingen buiten België ook een bekendheid onder internationale reizigers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.