Nieuws Vlaams Brabant Bedrijf bevestigt: Gold-label voor Best Managed Company

Bedrijf bevestigt: Gold-label voor Best Managed Company

Thomas Van Eeckhout van EASI zie je helemaal achteraan rechts.

Bedrijf bevestigt: Gold-label voor Best Managed Company

LEUVEN/NIJVEL/BRUSSEL – Zes ondernemingen, waaronder IT-bedrijf EASI uit Nijvel en Leuven, hebben het Gold-label behaald in het kader van het Best Managed Companies-programma. Voor België is het initiatief in handen van consultancybedrijf Deloitte en de financiële adviseurs van Econopolis. Sinds 2019 steekt KU Leuven een handje toe. 

Voor het 4de jaar op rij erkent het Best Managed Companies-programma private bedrijven voor hun uitmuntende ondernemerschap. Deelnemers aan dit programma worden geëvalueerd aan de hand van een wereldwijd beproefd framework: een heldere langetermijnstrategie, sterke  competenties, hoge betrokkenheid en solide financiële resultaten.

Gold-label

Zes Belgische ondernemingen wisten voor de 4de keer op rij hun erkenning te behouden en verdienen een Gold-label. Een van hen is het Leuvense/Nijvelse IT-bedrijf EASI. Op sociale media reageerde co-CEO Thomas Van Eeckhout opgetogen. “We zijn enorm trots op deze erkenning en fier deel te mogen uitmaken van dit selecte groepje Belgische top performers”, zegt Van Eeckhout. De co-CEO bracht hulde aan alle medewerkers van het bedrijf zonder welke EASI nergens zou staan. De andere 5 houders van het Golden-label zijn CE+T Group, E.D.&A., LVD Group, Vanbreda Risk & Benefits, en Vandersanden Group.

Nieuwe laureaten

Deze 4de editie leverde 5 nieuwe laureaten op: Aertssen Group, Belgian Pork Group, Elneo, Locinox en VK Architects & Engineers. Ze voegen zich bij de 6 houders van het Gold-label en 13 eerdere winnaars die hun erkenning behouden. Het gaat over de Brusselse bedrijven Easyfairs en EXKi, Golazo, de Soudal Group, Thomas & Piron, Provan, Quality by Design, Sack Zelfbouw, Saey, Stadsbader, Vandenbussche, Vanheede Environment Group en Zuidnatie.

Voorwaarden

Bedrijven die wensen deel te nemen aan het programma, moeten een omzet hebben van meer dan 10 miljoen euro. Ze moeten minstens 5 jaar bestaan, met meer dan 25 voltijdse werknemers zijn en een meerderheidsbelang (> 60%) in handen van een Belgische ingezetene, natuurlijke persoon of rechtspersoon hebben. Het hoofdkantoor van het bedrijf of zijn grootste beleidscentrum moet eveneens gevestigd zijn in België. De bedrijven moeten zich ook houden aan alle wetten, fiscale regels en ethische voorschriften.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Starter van de week: Coach & Transform

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Christel Gijsbrechts (55) uit Aarschot en Twiggy Peeters (44) uit Begijnendijk zijn gestart met Coach & Transform. Christel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.