Nieuws Vlaams Brabant Bedrijf zoekt keukenteams voor restobeleving aan huis

Bedrijf zoekt keukenteams voor restobeleving aan huis

Bedrijf zoekt keukenteams voor restobeleving aan huis

BRUSSEL/LEUVEN/HALLE/VILVOORDE – VIP & Butler Services, een bedrijf met specialisatie in lifestyle management en met onder andere een vestiging in Brussel, zoekt keukenteams door het stijgend aantal aanvragen voor private diners. Het is de bedoeling dat de chefs en hun keukenteams bij de mensen thuis gaan koken en bedienen. 

Ook voor er sprake was van corona, deden steeds meer privépersonen een beroep op een privékok om thuis een gezellige lunch of diner te bereiden voor gezinsleden of genodigden. De lockdown met de sluiting van de horeca, het toegenomen thuiswerk en de beperkende maatregelen van de afgelopen maanden, hebben deze evolutie versterkt. VIP & Butler Services, met vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge, krijgt steeds meer aanvragen voor de organisatie van thuisdiners.

Restaurantbeleving aan huis 

“Nu de horeca opnieuw de deuren moet sluiten, is het inhuren van een privékok zowat de enige formule die volgens de geldende coronamaatregelen is toegelaten om een exclusief etentje te organiseren”, zegt Kristiaan Polgar van VIP & Butler Services. “Niet alleen drukbezette ondernemers en welstellende particulieren investeren graag in een restaurantbeleving aan huis, ook alle andere hardwerkende burgers gunnen zich in deze sombere tijden het genot van een verfijnde restaurantervaring in de eigen bubbel of met het maximaal toegelaten aantal gasten.”

Om in elke regio van het land de aanvragen zo goed mogelijk te beantwoorden, zoekt VIP & Butler Services naar koks die freelance of in naam van hun restaurant, aan deze formule willen meewerken. “We willen zoveel mogelijk culinair talent de kans bieden om aan de slag te blijven”, aldus nog Kristiaan Polgar. “Wie interesse heeft, zetten we graag in naargelang de regio en de keuken waarin ze gespecialiseerd zijn.”

Meteen aan de slag 

Wie zich aanmeldt op de website van VIP & Butler Services zal door het bedrijf gecontacteerd worden om de persoonlijke modaliteiten te bespreken. Na het afsluiten van een overeenkomst, kan men meteen aan de slag. “Op die manier maken we het beste van de crisis, zowel voor de horecaprofessionals als voor de klanten”, besluit Kristiaan Polgar.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.