Nieuws Vlaams Brabant Bedrijven gezocht voor kijkstages

Bedrijven gezocht voor kijkstages

Bedrijven gezocht voor kijkstages

VOKAVeel bedrijven vinden moeilijk geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Daar wil Voka LAN Diegem-Zaventem aan verhelpen, onder meer door kijkstage te organiseren.

“Dat vacatures zelfs in crisistijden niet ingevuld geraken, is een duidelijk signaal dat er te weinig jongeren afstuderen in richtingen die de arbeidsmarkt vandaag vraagt”, zegt Ilse Balis van Voka.  “Bedrijven uit de regio krijgen op 18 februari u de gelegenheid om hun organisatie bij  jongeren uit de regio Zaventem bekend te maken als interessante stageplaats of als werkgever.”
Voka LAN Diegem-Zaventem wil laatstejaarsleerlingen ASO uit de scholen in Zaventem de kans geven om gedurende één dag kennis te maken met het bedrijfsleven en de mogelijkheden binnen deze bedrijven. Daarom wordt nu een oproep tot bedrijven gedaan.

“We hebben die ondernemingen nodig om jongeren te laten kennismaken met de bedrijfsrealiteit”, zegt Balis. “De ondernemers kunnen vertellen over hun toekomstige loopbaanmogelijkheden  en de jongeren laten kennismaken met beroepen waar ze misschien nog niet aan hadden gedacht. De jongeren kunnen een halve dag meelopen met een of meerdere mensen binnen het bedrijf.”

Ondernemingen die geïnteresseerd zijn, kunnen contact openem met lse.balis@voka.be, tel. 02-255.20.27 of bart.moens@voka.be, tel. 02-255.20.19.

 

Reageer op dit bericht

Personen

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.