Nieuws Vlaams-Brabant Bedrijven springen in de bres voor zorgsector

Bedrijven springen in de bres voor zorgsector

Bedrijven springen in de bres voor zorgsector

AARSCHOT/DIEST – Verschillende bedrijven uit Aarschot en Diest sprongen de afgelopen dagen in de bres voor de zorgsector. Ze leverden allerlei hulpmiddelen om de strijd tegen het coronavirus optimaal te kunnen voeren. 

Verschillende bedrijven uit de regio Aarschot en Diest leverden de afgelopen dagen de zorgsector allerlei materialen in de strijd tegen het coronavirus.

Belgian Beauty Clinic 

Zo heeft de Diestse Belgian Beauty Clinic allerlei disposable materiaal ter beschikking gesteld van het Algemeen Ziekenhuis in Diest. “Ze hebben ons ook hoogtechnologische apparatuur, waaronder verschillende beademingstoestellen, ter beschikking gesteld. Vanwege de hulpverlening en de patiënten willen we de Belgian Beauty Clinic van harte bedanken voor de steun”, luidt het vanuit het AZ Diest.

Hospital Logistics en Duracell

In Aarschot wordt de steun gemeld van batterijenproducent Duracell en Hospital Logistics. De oproep van noodplanningscoördinator en interventieambtenaar Peter Holemans om laptops uit te lenen viel niet in dovemansoren.  Voka Vlaams-Brabant sprak haar ledennetwerk aan en kreeg al snel reactie. Jan Verheyen van Hospital Logistics en Jan Casteels van Duracell leverden in een mum van tijd de nodige laptops zodat de zorgverstrekkers hun strijd tegen het coronavirus in werkbare omstandigheden kunnen verderzetten. 

Entiris 

Ook maatwerkbedrijf Entiris, met vestigingen in onder andere Aarschot en Leuven, stak een handje toe met de levering van allerlei materialen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.