Nieuws Vlaams Brabant Bedrijven trekken Vergaderbos in

Bedrijven trekken Vergaderbos in

Bedrijven trekken Vergaderbos in

AARSCHOT – Vergaderbos Demervallei in Langdorp bij Aarschot is een initiatief van het in Brussel gevestigde samenwerkingsplatform Actunited met als missie mensen en bedrijven samen te brengen in de natuur om anders te vergaderen, om te werken in en geïnspireerd te worden door de natuur.

“Studies hebben aangetoond dat bij 4 uur werken in de natuur de creativiteit met 50% toeneemt. Ook het welzijn en verbinding tussen mensen verhoogt wat niet alleen betere resultaten garandeert maar ook meer garantie op werk met duurzame impact en intrinsieke motivatie en tevredenheid van werknemers”, zegt co-founder Hilde Coremans van Actunited.

Samenwerking 

Vergaderbos Demervallei is een initiatief van Actunited, en wordt opgezet in samenwerking met buren en met de steun van de stad Aarschot, burgemeester Gwendolyn Rutten en parlementair medewerker Tom Lowet . ’t Hofke in Langdorp zorgt samen met zijn lokale leveranciers voor een Hagelandse kaasschotel. De vlakbij gelegen B&B Peter Mot biedt teams de mogelijkheid om te overnachten ter plaatse voor of na een vergadering in de natuur. En het wandelparcours langs het meditatiebos is ter beschikking gesteld door Geert Schoolmeesters, zaakvoerder van VCS accountants, en biedt de mogelijkheid om wandelend te vergaderen en halfweg tot rust te komen nabij het kunstwerk van buurman Wilfried De Cock, langs een kabbelend riviertje en met een prachtig uitzicht op de Demervallei en Langdorp dorp.

Stiltedriehoek 

Vergaderbos Demervallei is gelegen midden de Stiltedriehoek Leuven-Averbode-Tongerlo, een regio met niet alleen prachtig erfgoed maar ook een unieke natuurbeleving te voet, met fiets of kano of zelfs te paard.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Zaventem
Leuven

Communicatiebureaus consolideren

LEUVEN/ZAVENTEM - Communicatiebureaus Propaganda (Zaventem), We Are Digital (Leuven) en Cypres (Leuven) gaan structureel samenwerken. Dat kondigen de managementteams van… Lees meer

Hoeilaart, Leuven
Hoeilaart

Starter van de week: Get Out

OVERIJSE - Schoonbroers Arthur Buerms en Constantin Coche zijn aan de Zandblauwtjeslaan in Overijse van start gegaan met het bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.