Nieuws Vlaams Brabant Beste kleine werkgever Easi zoekt nieuwe kantoren

Beste kleine werkgever Easi zoekt nieuwe kantoren

Beste kleine werkgever Easi zoekt nieuwe kantoren

easiEasi uit Leuven kan terugblikken op een geslaagd 2015. Het bedrijf dat it-oplossingen ontwikkelt, werd verkozen tot beste werkgever van het jaar in de categorie van de kleinere bedrijven. Dat het zo’n goede werkplaats is, wilde ook vicepremier en federaal minister van Werk Kris Peeters (CD&V) met eigen ogen zien.

Bij Easi werken momenteel zestig mensen. Het bedrijf wil dat die zonder uitzondering met plezier naar hun werk komen. Liefde voor de baas, noemen ze dat ter hoogte van de Vaartkom in Leuven.

Voor die liefde krijgen de werknemers een en ander in ruil. Zo wordt er bijvoorbeeld geen enkele externe manager aangenomen. Elk personeelslid krijgt op die manier de kans om binnen het bedrijf door te groeien naar een hogere functie.

Easi huist nu aan de Vaartvest maar is van plan om nieuwe kantoren te bouwen in Leuven. Waar precies staat nog niet vast. De zoektocht naar een terrein is bezig. De verhuizing is gepland tegen eind 2017.

Economisch kwam het softwarebedrijf in het nieuws met de onwikkeling van een mobiele applicatie die een einde moet maken aan overvolle en onoverzichtelijke mailboxen. Het zogenoemde InboxZero wil af van het postvakprincipe, waarbij de mails zich opstapelen in de mailbox.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.