Nieuws Vlaams Brabant BMW Van den Broeck Groep op twee wielen

BMW Van den Broeck Groep op twee wielen

BMW Van den Broeck Groep op twee wielen

BMW MOTORRADDoor de groeiende verkoop van motoren en maxi-scooters van BMW Motorrad, heeft de directie van de concessie BMW Van den Broeck Groep besloten het volledige gebouw aan de Ninoofsesteenweg 681 in Itterbeek te wijden aan BMW Motorrad.

Het gevolg is dat Van den Broeck Groep het merk MINI niet meer zal verdelen. Eigenaars van een MINI kunnen wel nog steeds terecht voor onderhoud en herstellingen bij BMW Van den Broeck, zoals dat momenteel ook reeds het geval is.

“We maken deze strategische keuze om voluit te investeren in onze afdeling BMW Motorrad”, klinkt het bij de Van den Broeck Groep. “De toenemende populariteit van motoren en maxi-scooters als ideale oplossing voor het mobiliteitsprobleem en de groeiende aandacht voor het milieu liggen aan de basis van deze beslissing. De Van den Broeck groep draagt daar graag zijn steentje toe bij.”

De nieuwe BMW Motorrad showroom zal, dankzij een oppervlakte van meer dan 1.100 vierkante meter, alle types van motoren en maxi-scooters tentoonstellen, inclusief de elektrische scooter BMW C evolution en de nieuwe motorfiets BMW G 310 R met minder dan 500cc die in 2016 op de markt zal komen. Om elke klant te helpen een juiste keuze te maken, worden zowel een ruim demo-motorenpark als een zeer uitgebreide lifestyle en accessoire afdeling uitgebouwd.

Daarnaast zal de concessie BMW Motorrad Van den Broeck ook focussen op tweedehandsmotoren.

Het bedrijf zet ook een uitgebreide verhuurdienst van motoren op, zodat iedereen op een veilige en toegankelijke manier kan proeven van het motorrijden.

De vergrootte concessie van BMW Motorrad Van den Broeck opent vanaf 15 januari.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.