Nieuws Vlaams Brabant BREEX-familie verwelkomt nieuwe dochter

BREEX-familie verwelkomt nieuwe dochter

BREEX-familie verwelkomt nieuwe dochter

ROTSELAAR/BRUSSEL – BREEX Recruitment is de nieuwste telg binnen de BREEX-familie, met onder andere vestigingen in Rotselaar en Brussel. Het rekruteringsbureau assisteert bedrijven om technisch uitdagende salesprofielen te vinden en treedt op als loopbaancoach van kandidaten.

BREEX Europe, dat kmo’s en zelfstandigen begeleidt naar digitale administratie, verwelkomde eerder BREEX Salesmakers (marketing, webdevelopment en salestraining, 2020) en BREEX Smartchargers (laadpalen en -passen en e-mobilitysoftware, 2021). Die snelle uitbreiding vereiste dan ook heel wat aanwervingen. Zo bouwde de groep expertise op in het zoeken van technisch-commerciële profielen-een dienstverlening die het bedrijf nu ook extern aanbiedt met BREEX Recruitment. Nicolas Broothaerts is de CEO van de nieuwe dochter.

Match met bedrijfscultuur

“Omdat sales in mijn DNA zit, was ik vaak betrokken bij onze interne rekrutering”, zegt Broothaerts. “Onze medewerkers moeten naast specifieke technische kennis ook over een goede dosis commercieel inzicht beschikken. Het rekruteringsproces boeide me, niet alleen omdat we iemands talenten en wensen inventariseerden, maar ook omdat de kandidaat een geschikte match moest vormen met de werkgever in kwestie en de bedrijfscultuur. Dat we daarin experten zijn, bewijzen onze inspirerende teamgeest en de hechte groepssfeer binnen BREEX Group. We besloten dan ook een stap verder te gaan en onze service aan andere werkgevers te verlenen.”

Vers bloed

BREEX’ interne recruiter kreeg recent steun van twee gespecialiseerde externe recruiters met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Samen begeleiden ze kandidaten efficiënt en geven ze hun doelgerichte feedback. Ze staan de sollicitant doorheen het hele jobproces bij, zodat die zich volledig kunnen toeleggen op het binnenhalen van de nieuwe uitdaging. De interne juridische dienst van BREEX Group ondersteunt kandidaten om het oude contract af te ronden en geeft advies bij de nieuwe overeenkomst.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot, Diest
Aarschot

Dienstenchequebedrijf kleurt witte vlek in

DIEST/LEUVEN/HALLE/ZAVENTEM/AARSCHOT/TIENEN -  Dienstenchequebedrijf Plus Home Services opent vandaag een nieuw filiaal in Diest. De nieuwe zaak, aan de Felix Moonsstraat,… Lees meer

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.