Nieuws Vlaams-Brabant Bumaco Group start laatste fase bouw Wingtower-site

Bumaco Group start laatste fase bouw Wingtower-site

Op 16 januari startte de bouw van het vierde en laatste kantoorgebouw op de Wingtower-site. Foto: Bumaco Group

Bumaco Group start laatste fase bouw Wingtower-site

ROTSELAAR – Bumaco Group is de laatste fase ingegaan van de bouw van de Wingtower-site. Het vierde kantoorgebouw op het Wingepark zal een belevingscenter worden voor professionele klanten uit de horeca- en grootkeukensector.

De Rotselaarse bedrijvengroep Bumaco Group staat niet stil. Op vijf jaar tijd verdubbelde het aantal medewerkers en deze week is de laatste fase van de bouw van de Wingtower-site ingegaan. In het vierde en laatste kantoorgebouw zal Kitchco gehuisvest worden. Er komt een belevingscenter voor professionele klanten uit de horeca- en grootkeukensector.

“Met het vierde kantoorgebouw op het Wingepark is onze bedrijfssite Wingtower binnenkort af”, vertelt CEO Roel Buelens trots. “Het belevingscentrer zal bestaan uit een showroom en een demoruimte met bar. Op die manier tonen we onze klanten hoe we van een blanco inox-plaat een afgewerkte keuken bekomen dankzij een prachtige synergie tussen onze dochterbedrijven. Voor het belevingscenter baseren we ons op de bewezen succesformule van Casteleyn. Wandel je binnen en bestel je een nieuwe industriële vaatwasser, dan kunnen wij door een ruime stock en voorraad de dag zelf of een dag later al leveren.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.