Nieuws Vlaams-Brabant Businezz Booster op pad met seminarie “Boost your business”

Businezz Booster op pad met seminarie “Boost your business”

V.l.n.r. Christophe Eggen, Kevin Vergucht, Frederic Fabry, Luc Den Hond

Businezz Booster op pad met seminarie “Boost your business”

De organisatie Businezz Booster uit Aarschot wil ondernemers coachen naar betere resultaten. Maak deze maand kennis met het bedrijf tijdens drie gratis seminaries onder het motto “Boost your business”.

“Letterlijk kan je ons zien als “uw coach naar betere resultaten”, zegt medezaakvoerder Frederic Fabry van Businezz Booster. “Enerzijds ondersteunt Businezz Booster de ondernemers door middel van een concrete “hands-on” techniek. Hierbij worden de ondernemers persoonlijk begeleid door een Businezz Booster Coach. Anderzijds voorzien we seminars om ondernemers nieuwe inzichten en bruikbare materie mee te geven.”

Verschillende uitdagingen

Volgens Businezz Booster krijgen ondernemers dikwijls te maken met verschillende uitdagingen zoals het organiseren van zichzelf, de juiste work-life balance te vinden, het uitwerken van een salesstrategie, het toepassen van commerciële sales principes, het people management en het consequent gebruiken van de juiste en professionele doelstellingen. Hulp is dan in vele gevallen welkom. Om die multidisciplinaire coaching te concretiseren werkt Businezz Booster samen met 21 business partners. “Dat gaat dan bijvoorbeeld over webdesigners of een sport coach die het gezondheidsbeleid binnen de onderneming mee zal helpen uitwerken”, luidt het.

Gratis seminarie 

Om de potentiële klanten te laten kennismaken met de principes en werkwijze van Businezz Booster organiseert het bedrijf deze maand op drie locaties het gratis seminar “Boost your Business”. Op 13 september vindt de seminar plaats in 3Square in Gent. Een week later, op 20 september, strijkt het gezelschap neer in kasteel Nieuwland in Aarschot. Op 27 september vindt dan het laatste seminar in deze gratis reeks plaats in Thor Central in Genk.

Opgericht in 2017

Businezz Booster werd in juni 2017 opgericht door Frederic Fabry, Christophe Eggen, Luc Den Hond en Kevin Vergucht. Welke omzet het bedrijf tegen het einde van dit jaar verwacht is volgens Fabry moeilijk te zeggen.

FOTO: v.l.n.r. Christophe Eggen, Kevin Vergucht, Frederic Fabry en Luc Den Hond. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Bertem, Landen
Bertem

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer